• -100,00 kr.
Nattelinjen
search
  • Nattelinjen

Nattelinjen

249,95 kr.
149,95 kr. Spar 100,00 kr.
Inkl. moms Normal leveringstid: 3-6 Hverdage

Kategori: Krimi og spænding

Forfatter: Inger Gammelgaard Madsen

Sidetal: 383 Sider

Indbinding: Hæftet

Forlag: Forlaget Farfalla

Antal
Levering: 3-6 Hverdage

 

Fri fragt ved køb over 500,-

 

90 Dages returret

Halloween nat får Maja et uhyggeligt opkald på BørneTelefonens Nattelinje, hvor hun arbejder som frivillig ved siden af sit job som skolelærer. Hun tror først, at det kan være en halloweenspøg, men da hun senere hører om en tragedie i Skødstrup, hvor direktøren for en restaurationskæde er blevet brutalt myrdet halloween nat sammen med sin hustru og lille datter, og hans ældste datter på ti år og sønnen på seks år er forsvundet, får hun mistanke om, at opkaldet har noget med sagen at gøre.

Samme nat henter Rolando Benito sit barnebarn Marianna fra en halloweenfest i Hornslet. Midt på kørebanen må Rolando pludselig bremse op, da der står en stor hund, en granddanois, den har blod på det ene bagben. Marianna lokker sin morfar til at tage hunden med sig hjem, til ejermanden findes, og det får konsekvenser for Rolandos efterforskning af det makabre drab på familien i Skødstrup og eftersøgningen af de to savnede børn, men sagen drejes i en anden retning, end Rolando ønsker den.

Journalist Anne Larsen har fået nyt job. Jobbet bringer hende ind i et farligt miljø, som kædes sammen med begivenhederne og Rolandos efterforskning, men ikke uden risiko for, at hun også selv kommer i livsfare.

Efterhånden tager sagen en helt ny og uhyggelig drejning, som ingen havde forestillet sig.

Produktinformation

Forfatter
Inger Gammelgaard Madsen
Sprog
Dansk
Indbinding
Hæftet

Du vil eventuelt også synes om