search

DTC – Fra start til målflag

349,95 kr.
Inkl. moms Normal leveringstid: 1-3 Hverdage

Forfatter: Morten Alstrup og Peter Elgaard

Indbinding: Hardback

Sidetal: 400 Sider

Forlag: Dansk Motorsports Administration

Vægt: 1,7kg

Udgivelses dato: 26-10-2020

Antal
På lager, 1-3 Hverdage

 

Fri fragt ved køb over 500,-

 

90 Dages returret

DTC-serien satte ikke blot sit præg på dansk motorsport. Klassen forandrede også sporten. For evigt. DTC-serien befandt sig konstant i overhalingsbanen. Der blev sat helt nye standarder for, hvordan racerløb kunne afvikles i Danmark. Og DTC var den første danske løbsserie, der blev vist live på TV. Den historie fortælles i DTC – Fra start til målflag.

Ideen til DTC-serien startede med et møde mellem Peter Elgaard og Morten Alstrup. Det er dette makkerpar, som står bag denne bog. De fortæller historien, men de er ikke alene. Mange af de 171 kørere, som har været med i DTC-serien i enten Super 2000- eller V8-tiden, bidrager til historien med deres egne oplevelser og anekdoter fra dansk motorsports superliga.

I DTC – Fra start til målflag kan man læse hele historien. Fra da Jesper Sylvest i 1999 i sin Peugeot 306 tog den første titel til Kasper H. Jensen i 2019 skrev sig ind i historien som den sidste mester. Bogen sætter fokus på en lang række temaer og tendenser gennem de 20 sæsoner og fortæller nogle af de historier, som først nu kommer frem i lyset. 20 år i overhalingsbanen.

14757
9 Varer