Frejas Vinger - Freja-trilogien II
search
  • Frejas Vinger - Freja-trilogien II

Frejas Vinger - Freja-trilogien II

199,95 kr.
Inkl. moms Normal leveringstid: 1-3 Hverdage

Kategori: Krimi

Forfatter: Martin Holmslykke

Sidetal: 344 Sider

Indbinding: Paperback

Forlag: panterpublish.dk

Antal
På lager, 1-3 Hverdage

 

Fri fragt ved køb over 500,-

 

90 Dages returret

To personer ryger overbord på Oslofærgen og forsvinder i det iskolde vand. Hvorfor følger de efter Christopher og Isabella? Og hvilken sammenhæng er der med nøglerne? I kampen mellem asatroende kvinder og kristne mænd viser Isabella pludselig, at hun ikke er den, hun har udgivet sig for. ”Frejas vinger” er andet bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz.Christopher og hans datter Carla bor på Islands Brygge. Christophers søster Winni er vendt hjem fra USA og tager sig meget af Carla. Christopher vil ikke tale med Isabella, efter at hun har forrådt ham. Han ønsker ikke at blive rodet ind i en malstrøm af drab og hemmeligheder, men spørgsmålet om mordet på Carlas mor spøger. Da en person prøver at dræbe Carla og Winni, er Christopher tvunget ind i kampen. Isabella har ved en hurtig indsats reddet Carla og Winni, og derfor tilgiver Christopher hende. Sammen tager de sagen op, og sporet fører rundt i Europa i jagt på historiske nøgler og sandheden. I hælene på dem er de to grupper af asatroende kvinder og kristne mænd, og et opgør mellem dem er uundgåeligt.  

”Frejas vinger” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown.

ALT for Damerne: Blev valgt til krimi-favorit til julesalget. 

DBC: “Romanen bliver bedre og bedre, som vi nærmer os afslutningen. Bogen afsluttes med en spektakulær cliffhanger på Bornholm!”

Minvirtuellebogreol: "Jeg er så begejstreret for romanen, at det faktisk er lidt svært at sætte ord på det.”

Louisejuelskjaerhansen:”Jeg har simpelthen slugt denne bog, og må bare sige, at jeg ikke kan vente til bog nr. 3.”

Krimiormen: ”Frejas vinger er virkelig velskrevet, ufatteligt spændende og har en sammen-hængende historie med en virkelig interessant udvikling af  karaktererne”

20313
1 Enhed