Frejas Tårer - Freja-trilogien III
search
  • Frejas Tårer - Freja-trilogien III

Frejas Tårer - Freja-trilogien III

199,95 kr.
Inkl. moms Normal leveringstid: 1-3 Hverdage

Kategori: Krimi

Forfatter: Martin Holmslykke

Indbinding: Paperback

Serie:Freja Trilogien (Bind 3)

Forlag: panterpublish.dk

Antal
På lager, 1-3 Hverdage

 

Fri fragt ved køb over 500,-

 

90 Dages returret

I røgen fra håndgranaten mærker Isabella efter, om hun har alle lemmer, før hun vender sig mod Christopher. Hvem prøver at dræbe dem? I jagten på de sidste to nøgler og Frejas hemmelighed må Christopher forlade sin hverdag med børnehave, madpakker og legeaftaler for sin datter Carla på fem år. Men under overfladen lurer farerne, for hvem dræbte Carlas mor Ditte for fem år siden? Og hvem bliver det næste offer? ”Frejas tårer” er sidste bind i trilogien med det umage detektivpar Christopher Kingo og Isabella Luz. For Isabella er det nødvendigt at finde Frejas hemmelighed, fordi hun stadig tror på kampen for ligestilling. Det placerer hende og Christopher midt i det endelige opgør mellem de asatroende Frejas katte og Det hemmelige broderskab af kristne mænd. Hvem vinder kampen mellem kønnene?

”Frejas tårer” er en nervepirrende krimi med inspiration fra Dan Brown. 

DBC: "Velskrevet thriller, der fermt inkorporerer en række kendte lokaliteter fra Danmark og resten af Norden i en spændende handling." 

Krimisiden.dk: "Det er en hæsblæsende afslutning på trilogien. Der holdes intet tilbage." 

Krimiormen: "Mine varmeste anbefalinger til Freja-trilogien som helhed og "Frejas Tårer" i særdeleshed. 5 ud af 6 roser" 

Kreativepips.dk: "Tempoet tårnhøjt. Sproget er flydende og farverigt. Bogen er rigtig god, og jeg kan varmt anbefale at læse den."

20312
1 Enhed